O nás

Jednatel

Jednatel Martin Lomický

Martin Lomický

Ředitel společnosti

Ředitel společnosti Pavel Kadeřábek

Pavel Kadeřábek

e-mail: kaderabek@janakbros.cz
Tel.: 778 485 021

Gastronomii se věnuji celý svůj profesní život a vždy jsem vyznával zásadu „zákazník na prvním místě“. Ve stejném duchu a s využitím dlouholetých zkušeností s vedením Měšťanské Besedy a zajišťováním cateringu ve společnosti Janák bros. se nyní snažím vést všechny podniky a cateringové služby celé společnosti. Potrpím si na kvalitu a nesnesu šlendrián, stejné hodnoty se snažím promítnout do mojí práce, ve jménu stejných hodnot se snažím vést své podřízené.

Ve svém volném čase rád ochutnám dobré jídlo i víno, tím pravým relaxem je pro mne plavání.

Personální

Mgr. Petra Váverková Rezlerová

e-mail: vaverkova@janakbros.cz

Hlavní šéfkuchař

Hlavní šéfkuchař František Šmucr

František Šmucr

e-mail: smucr@janakbros.cz
Tel.: 608 519 239

Jídlo jako profese, profese jako koníček. Ve světě, kde žiju já, se vše odehrává okolo jídla. Sám se ošidit neumím, stejně tak se snažím svým zákazníkům nabídnout vždy o kousek lepší zážitek z jídla. Jídla od základu vařená, z lokálních surovin, pomocí těch nejmodernějších soudobých postupů.

V restauracích společnosti Janák bros. zastávám úlohu šéfkuchaře, dohlížím na šéfkuchaře jednotlivých provozů a na kvalitu námi podávaných jídel, odpovídám za gurmánské aktivity naší společnosti, jako jsou sezónní menu či gurmánské večery. Sestavím menu či rautové občerstvení pro Vaši slavnostní příležitost, pomohu s řešením, jak připravit pohoštění v těch nejrůznějších životních situacích. Myslím si, že dobré jídlo se dá připravit z běžně dostupných surovin, bez technologií 3. tisíciletí.

Pro společnost Janák bros. pracuji 11. rokem, jsem ženatý a mám 2 syny.

Asistentka jednatele

Asistentka jednatele Šárka Havlíková

Šárka Hoťková

e-mail: hotkova@janakbros.cz
Tel.: 777 760 143

Vážím si toho, že mohu být součástí této stabilní a ryze plzeňské společnosti, jakou JANÁK BROS. spol. s r. o. bezesporu je. Zároveň oceňuji i kolegiální prostředí, ve kterém je opravdu radost pracovat. Pro společnost pracuji na pozici „asistentka jednatele“ a zároveň „office manager“. Jelikož se naše firma neustále rozvíjí, je práce tak rozmanitá a zajímavá, že rozhodně nejde o žádný stereotyp.

Ve volném čase se věnuji rodině a čtu zajímavé knihy.

Asistentka

Asistentka Jana Kudrová

Jana Kudrová

e-mail: kudrova@janakbros.cz
Tel.: 608 441 508

Ve firmě Janák bros. pracuji na pozici asistentka. Jelikož jsem v gastronomii laik, obdivuji lidi kolem sebe, kteří se zapálením svým vlastním věnují práci, která je baví a já si díky nim můžu stále prohlubovat znalosti v tomto úžasném oboru, kterým dozajista gastronomie je.

Ve volném čase se věnuji hlavně své rodině, ráda čtu, pracuji na zahradě a občas vyrážím za sportem a turistikou.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Janák bros.
Ledecká 2207/19
323 00 Plzeň
Email: info@janakbros.cz

Fakturační adresa

Janák bros. s.r.o.
vedená u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 7525
Ledecká 2207/19, 323 00 Plzeň
IČ: 64833593; DIČ: CZ 64833593

JANÁK BROS.

Denní menu

Čtvrtek 19. 10. 2017

Potrefená Husa - Plzeň

  Množství Cena (Kč)

Kukuřičná polévka s vypraženou slaninou a chlebovými krutony se sýrem

29,–

Tip: Grilovaný hovězí flank steak (100g) s pečenými brambory grenaille, grilovanou zeleninou, doplněný bazalkovou majonézou s parmezánem

129,–

Kuřecí Kung pao, smažené v lehce pikantním těstíčku, podávané se zeleninou, arašídy a rýží basmati

109,–

Plněný paprikový lusk mletým masem, podávaný s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem

89,–

→ Denní menu na celý týden

Kozlovna

  Množství Cena (Kč)

Špenátová polévka se zakysanou smetanou

32,–

Vepřová panenka připravená metodou ,,Sous vide“ grilovaná na dřevěném uhlí, podávaná s bramborovými rosti a žampionovým ragú

145,–

Grilovaná krkovička, podávaná s hranolkami, zelným salátkem a zauzenou majonézou

115,–

Štěpánská hovězí pečeně podávaná s pečenou rýží s cibulkou

98,–

Maďarský vepřový perkelt podávaný s cibulovou tarhoňou

89,–

→ Denní menu na celý týden

PI.JEZ.PI

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar se zeleninou jullienne a drožďovými noky

32,–

Hovězí kostky na česneku s variací knedlíků

93,–

Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salátek

99,–

Lasagne s kousky lososa, špenátem a smetanou, zapečené bešamelem

112,–

→ Denní menu na celý týden

SOKOLOVNA BOLEVEC

  Množství Cena (Kč)

Žampionový krém s krutony

34,–

Zapečený květák s bramborem a sýrem

93,–

Švestkové knedlíky s tvarohem a máslem

96,–

Vepřový závitek z pečeně (žampiony,vejce), jasmínová rýže

99,–

Krůtí steak marinovaný v bylinkách a majonéze, zeleninový kuskus

106,–

Tip šéfkuchaře: Tagliatelle s ragú z vepřové panenky

148,–

→ Denní menu na celý týden

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Oznámení o EET

16. 02. 2017

Oznámení o EET

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

Události

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události